^^ EXCHANGE YOUR FABULOUS LINK HERE^^

SIAPA HLOVATE????

Siapa tak kenal hlovate sekarang??? dia dah jadi fenomena amongs the teenagers now..yup, memang die seorang yg sangat misteri..dengan hasil karya die yg memang meletos tu tak pelik la die ade ramai die hard fans eventhough idebtti die misteri.. 
macam2 mazhab yg fa dengar pasal HLOVATE nyh..katenye die da menulis since dr  sekolah lg..ade jgk ckp sebelum ni parents die tak pernah tahu die seorang penulis novel tapi sekarang parents die dah tahu tapi tak tahu die menggunakan nama pena ape.
wow! really mysterious right???

writing die so smooth...ade feeling..and fa really salute care die mengolah ayat..full sense oh humour.. even ayat die kekadang 2 atau 3 patah jea tapi mampu buat orang tergelak tak ingat dunia.. sempoi giler la bahase die..
and, fa realised jugak yg HLOVATE ni bnyk pngetahuan.. tgk jea la all her books..full with knowledge.. fa sure ade certain2 orang tk tahu pun siape harlequins, cornwell and banyk lagi book writer yg HLOVATE state dlm buku die.. fa pun tahu sikit2 jea.. setakat yg fa state tu fa tahu la.. 1 more, songs,..there are so many songs in each of her masterpiece.. yg beznye, lagu2 tu sume inspiring and adoring.. fa download semua lagu2 yang dia state kt dalam novel..
then..mm, ape lg ek..haa!! cerite die selalu ade islamic bases yg superb! memang sebati dengan jiwa orang2 macam fa..haha.. tp kadang2 teri tu agak heavy nak masuk dalam otak..

k la..check out novel HLOVATE ny...













my fbwet!!








p/s: fa wat entry ny sebab fa baru jea abes bace rooftop rant.. syok :)

FARAH HUDA IZZATI IS A DOCTOR IN THE FUTURE

3 000 NaK JaDi FaBuLoUs:

NuRuL SyAFiQaH said...

piqa ske bce novel Hlovate gak :)BEST!!! ^^

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

@NuRuL SyAFiQaH

btol3..fa pn suke and ramai lg yg suke kn...

Aimie Diyanna Benignant said...

Im coming to give some support babe :) HAPPY BLOGGING. Hi! Saya Aimie Diyanna bukan Fatin Liyana !

Come to my site : http://imedianna.blogspot.com

Jemput Follow, Salam Ramadhan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...